EKAER '2021

rögzített videó előadás

Előadók

Nagy Péter NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatóság jogi kiemelt referens

Bemutató előadás tematika
Bemutató előadás tematika: 2021. január 1.-től hatályos  EKAER rendelet alapján a vonatkozó szabályozás teljeskörű összefoglalása.
Változások bemutatása, mely ügyletekre kell az EKAER számot igényelni, háromszög és láncügyletek, bérmunka. Konzultációs kérdéseiket előzetesen megküldhetik  info kukac educon.hu e-mail címünkre. Előadónk a válaszokat beépíti az előadásába, illetve  előadás végén részletes választ ad rá.

Részvételi díj:

18.800.- Ft/ fő, áfa mentes előadás
A jelentkezés beérkezését követően megküldjük visszaigazolásunkat és a díjbekérőt.

A bemutató előadás meghallgatására  a díjbekérő kiegyenlítését követően megküldött visszaigazolásunkban hozzáférést biztosítunk. Az előadás szerzői jogi védelem alatt áll.

Az előadás időtartama szünet nélkül 180 perc, de tetszés szerint részletekben is megtekinthető. A bemutató előadás meghallgatása nem biztosít kreditpontot.

Megküldjük továbbá az előadás elektronikus összefoglalóját is.

Kedvezmények:
Azonos cégtől való több jelentkező esetén a kedvezmény mértéke a jelentkezők számától függ,  második jelentkező  - 10%,   harmadik  és további jelentkezők  -20%.

Jelentkezés az előadásra:
Amennyiben részt kíván venni az eseményen, kérjük a mellékelt jelentkezési lapot kitöltve e-mailben az info(kukac)educon.hu email címre juttassa vissza hozzánk, vagy töltse ki online jelentkezési lapunkat. A jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja az EDUCON Bt. adatkezelési szabályzatát.


Jelentkezés EKAER előadásra!


További információ:
Educon Training Betéti Társaság
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: B/2020/002810
H-1025 Budapest, Törökvész út 58.
Tel: +36 1 275 2051, +36 20 9182562 | Fax: +36 1 275 2051

 

 Részvételi díj:
18.800 Ft  / fő áfa mentes

Az összeg  tartalmazza a bemutató előadás korlátozott időtartamban való megtekintését és az előadások összefoglalóját elektronikus formában.
Kedvezmény  mértéke: 10 -20 %

A bemutató előadás teljes anyaga, továbbá  a prezentáció is teljes körű szerzői jogvédelem alatt áll, így annak terjesztése, továbbítása, sokszorosítása tilos.

A 2021-es évre vonatkozó Adóváltozások előadás már elérhető.

Jövő évtől elérhető anyagok: 
eÁFA, ÁFA