ADÓKONFERENCIA '2021

rögzített videó előadás

Előadók

Nagy Péter NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatóság jogi kiemelt referens

Bemutató előadás tematika
Bemutató előadás tematika: 2021. január 01-től hatályos  SZJA, adómentes juttatások köre, rekráció elszámolása,  KATA, KATA és a kapcsolt vállalkozások, bővülő adatszolgáltatás.  KIVA, szocho, járulék, ÁFA, eÁFA, helyi adók, illetékek, adózás rendje. Mezőgazdasági őstermelőkre  2021.évtől vonatkozó szabályozás összefoglalása.

Részvételi díj:

14.800.- Ft/ fő, áfa mentes előadás
A jelentkezés beérkezését követően megküldjük visszaigazolásunkat és a  díjbekérőt.

A bemutató előadás meghallgatására  a díjbekérő kiegyenlítését követően megküldött visszaigazolásunkban hozzáférést biztosítunk. Az előadás szerzői jogi védelem alatt áll.

Az előadás időtartama szünet nélkül 180 perc, de tetszés szerint részletekben is megtekinthető. A bemutató előadás meghallgatása nem biztosít kreditpontot.

Megküldjük továbbá az előadás elektronikus összefoglalóját is.

Kedvezmények:
Azonos cégtől való több jelentkező esetén a kedvezmény mértéke a jelentkezők számától függ,  második jelentkező  - 10%,   harmadik  és további jelentkezők  -20%.

Jelentkezés az előadásra:
Amennyiben részt kíván venni az eseményen, kérjük a mellékelt jelentkezési lapot kitöltve e-mailben az info(kukac)educon.hu email címre juttassa vissza hozzánk, vagy töltse ki online jelentkezési lapunkat. A jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja az EDUCON Bt. adatkezelési szabályzatát.


Jelentkezés Adókonferencia előadásra!


További információ:
Educon Training Betéti Társaság
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: B/2020/002810
H-1025 Budapest, Törökvész út 58.
Tel: +36 1 275 2051, +36 20 9182562 | Fax: +36 1 275 2051

 

 

Részvételi díj:
14.800 Ft  / fő áfa mentes

Az összeg  tartalmazza a bemutató előadás korlátozott időtartamban való megtekintését és az előadások összefoglalóját elektronikus formában.
Kedvezmény  mértéke: 10 -20 %

A bemutató előadás teljes anyaga, továbbá  a prezentáció is teljes körű szerzői jogvédelem alatt áll, így annak terjesztése, továbbítása, sokszorosítása tilos.

bKövetkező előadásunk is rövidesen elérhető lesz, melynek témája az új EKER rendelet részletes  ismertetése

Jövő évtől elérhető anyagok: 
eÁFA, ÁFA